Кропивничанам вже за декілька днів надійдуть платіжки із захмарними нарахуваннями

Січень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 1474 | Коментарі: 0

Мешканці Кропивницького ще не встигли оговтатися від зміни постачальника газу, як ще з'явилася недуже гарна новина і знову про газ.

Ті хто встиг встановити газові лічильники у своїх помешканнях, будуть сплачувати за свої кубометри спожитого газу. А ті кропивничани, які не встановили обіцяний безкоштовний газовий лічильник, сплатять за грудень місяць 2018 року вже по новим-старим нормам споживання газу. А вони у декілька раз вище від попереднього місяця. Нагадаємо, що Верховний суд своїм рішенням скасував постанови Кабміну №203, 204 від 23.03.2016 року, якими норми споживання газу споживачами без лічильників було зменшено. Тепер норми споживання газу стали такими, як були до цієї постанови.

Про це йдеться в повідомленні на сайті «Центргаз», що з 1 грудня 2018 року встановлені такі норми споживання газу без лічильників.

 

 

Вид споживання

Норма споживання

Соціальний норматив

 

куб.м на 1 особу на місяць

 

Для приготування їжі

18,3

5,4

 

Для приготування їжі та підігріву води

23,6

10,5

 

Але саме цікаве, що в цій таблиці соціальні норми споживання газу без лічильників залишили на тому ж рівні, що й були. А значить, якщо ви отримуєте пільгу або субсидію, то продовжуйте економити.

А ще дуже цікаво написано на сайті ВАТ «КіровоградГаз», що питання щодо перерахунку вартості природного газу спожитого за попередні періоди, коли застосовувалися нелегітимні занижені норми, на даний час вирішується.

От як вирішать, що треба буде перерахувати різницю, то уявіть, які «намалюються» борги за минулі два роки у мешканців нашої області? 

Тільки найважливіше - підписуйтесь на наш Telegram 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool