Криза влади добралася до Кіровограда,- Анна Ніжнікова

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 2185 | Коментарі: 0

Голова фракції «Опозиційного блоку» у Кіровоградській міській раді Анна Ніжнікова заявляє, що криза влади, політичні договорняки і торги з Києва добралися уже й до Кіровограда, повідомляє «КП»

– Крім того, що вся Україна втомилася від скандальної «прем’єріади» у Києві, коли ведуться підкилимні перемовини і політичні торги, у Кіровоградській міськраді учора відбулося фактично те саме. Цю владу не цікавлять питання життя громади, особливо виділення землі нашим АТОвцям, – її цікавлять лише кадрові рішення і повний контроль над посадами й комісіями у раді, – наголошує Ніжнікова.

Керівник фракції переконана, поки влада займається кадровим дерибаном, доти не буде порядку у місті.
– На кожному засіданні сесії в першу чергу депутати мають розглядати питання, з якими до них звертаються люди. Сьогодні цього не має! – констатує Ніжнікова.

Нагадаємо учора, фракція «Опозиційного блоку» на знак протесту проти кулуарних домовленостей провладних партій покинула сесійну залу.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool