Критичного перевищення епідпогору на Кіровоградщині поки що не зафіксовано

Грудень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Про це під час щопонеділкової апаратної наради в облдержадміністрації повідомив начальник ГУ Держспоживслужби у Кіровоградській області Ігор Бойчук.

За його словами, з початку епідемічного сезону захворюваність на гострі респіраторно-вірусні інфекції на Кіровоградщині щотижня збільшується, але поки що не перевищила епідемічного порогу.

Зважаючи на те, що переважна більшість хворих – це діти, держспоживслужбою запроваджено моніторинг епідситуації у навчальних закладах області. Ігор Бойчук також підкреслив, що умовою для введення в освітніх закладах обмежувальних заходів є відсутність бодай 20% відвідувачів навчальної установи. Зокрема, минулого тижня з цієї причини було призупинено роботу декількох навчальних закладів в Онуфріївському та Олександрійському районах. Наразі навчальний процес в них відновлено.

Разом з тим, сьогодні карантинні заходи введено в одному із класів Долинської школи, де із 28 учнів на ГРВІ захворіли 15.
Очільник ГУ Держспоживслужби області звернувся до керівників навчальних установ області, аби ті своєчасно інформували службу у разі зміни температурного режиму та стану захворюваності з метою вжиття відповідних профілактичних заходів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool