Кримінальну справу стосовно хабарників направлено до суду

Березень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

Прокуратурою області завершено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням у хабарництві двох керівників відкритого акціонерного товариства. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як уже повідомлялося, в жовтні минулого року прокуратурою області було порушено кримінальну справу відносно голови ВАТ (він же - депутат Кіровоградської міської ради 6 скликання) та його заступника за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст.368-3 Кримінального кодексу України. Використовуючи своє службове становище, з метою незаконного збагачення, вони - за продовження подальшої спільної діяльності шляхом підписання договору про спільну діяльність - вимагали у приватного підприємця на свою користь неправомірну вигоду в розмірі 100 тис. грн.. Після отримання готівки були спіймані «на гарячому» працівниками прокуратури та міліції.

Наразі дану кримінальну справу з обвинувальним висновком направлено до Ленінського районного суду міста Кіровограда для розгляду по суті.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool