Креативний подарунок коханій до 8 березня пропонує ПриватБанк

Лютий 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1650 | Коментарі: 0

ПриватБанк пропонує кропивницьким чоловікам спробувати себе у ролі чарівника. Досить лише подарувати коханій картку преміум класу Lady Platinum, яка буде здійнювати найвибагливіші побажання навіть самих примхливих леді, і не лише 8 березня.

24 години на добу та 7 днів на тиждень “Консьєрж-сервіс” вгадує жіночі бажання кожної власниці карти Lady Platinum, персональний менеджер, страхова компанія (у разі виїзду за кордон), Служба безпеки банку опікуються та вирішують всі проблеми. А ще кропивницькі леді отримують можливість крутого шопінгу у всіх бутіках країни з шаленими знижками Дисконтного клубу “ПриватБанк VIP” та програми лояльності “Бонус Плюс”.

Кропивницькі леді, ділові та активні жінки - власниці карти Lady Platinum ПриватБанку - у захваті від користування елітною карткою, яка відкриває їм високий рівень обслуговування і якість послуг преміум-класу.

“Я палка прихильниця картки Lady Platinum ПриватБанку, - розповідає кіровоградка Наталія Скалецька, власниця салонів "100 відсотків краси" та “Велюр”. - Повірте моєму досвіду, ця карта - це просто знахідка. Отримую неймовірне задоволення від користування нею як в Україні, так і за кордоном. І не просто задоволення, я відчуваю себе захищеною та впевненою, адже зі мною завжди надійний друг. Найбільше подобається відчувати себе захищеною, навіть коли чоловіка немає поряд. Бувають усіляки випадки у житті. Сервіс «Security» - Служба безпеки банку, цілодобово надають допомогу та забезпечують безпеку. А ще обожнюю замовляти у “Консьєрж-сервіс” привітання друзів, які живуть чи працюють в інших містах. І неочікувано, і приємно і зворушливо”.

Тільки власницям карт Lady Platinum доступні ексклюзивні привілеї від кращих партнерів ПриватБанку. Бутіки, салони краси, ювелірні й парфумерні магазини, фітнес-центри та інші заклади - всього понад 3500 елітних компаній Дисконтного клубу «ПриватБанк VIP» в Україні надають знижки при оплаті картою Platinum ПриватБанку, знайти їх можна у каталозі учасників Клубу. Крім того, для власників карт Platinum діють спеціальні пропозиції від платіжних систем Visa та MasterCard

“Бажаєте приємно здивувати вашу кохану? Мрієте здійснити усі її мрії - тоді вам до нас, - розповідає Оксана Пасічніченко, керівник VIP-бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Будь-які забаганки ваших леді ми втілюємо у життя: від вирішення усіх фінансових питань до організації відпочинку”.

Чекаємо на всіх справжніх чоловіків Кіровоградщини за адресою: м.Кропивницький, вул.Преображенська,26/70 (VIP-центр Кіровоградської філії ПриватБанку).

Лише в Кіровоградській області VIP-послугами ПриватБанку користуются більше 1300 клієнтів, третина з яких - Леді Кіровоградщини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool