Країнами-лідерами з прийому туристів їз Кіровоградщини стали Туреччина та Єгипет

Вересень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

27 вересня в Україні відзначається День туризму – свято усіх, хто хоч раз відчув себе мандрівником, вибираючись з щоденної буденної суєти до місць, на які так багата наша Земля.

У 2016 році в області діяло 47 суб’єктів туристичної діяльності, з яких 14 – юридичні особи, 33 – фізичні особи-підприємці. Суб’єктами туристичної діяльності області було обслуговано майже 9 тис. туристів, з них 61,5% – виїжджали за кордон, 38,5% – були охоплені внутрішнім туризмом.

За сприяння туристичних організацій області туристи виїжджали у 54 країни світу. Країнами-лідерами з прийому наших туристів стали: Туреччина (2,3 тис.осіб) та Єгипет (1,7 тис. осіб). Географія подорожей включала такі країни, як Болгарія, Шрі-Ланка, Кіпр, Об’єднані Арабські Емірати, Чорногорія, Іспанія, Греція, Італія, Чехія, Угорщина, Японія тощо. Для переважної більшості туристів основною метою подорожей залишається дозвілля та відпочинок.

Невід’ємною складовою подорожі та туризму є екскурсії. У 2016р. в області екскурсіями було охоплено 5,4 тис. осіб.

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool