Координатор штабу допомоги переселенцям висловила подяку меру Кіровограда

Червень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

У Кіровограді вже третій день здійснюється реєстрація місця проживання переселенців зі сходу України. Реєстраційні штампи проставляються у міській раді, у 120 кабінеті.

Цю важливу роботу виконують спеціалісти відділу реєстрації місця проживання особи. Працюють цілий день, аби пришвидшити процес і допомогти якомога більшій кількості переселенців.

Здійснювати реєстрацію проживання внутрішньо переміщених осіб почали завдяки рішенню депутатів Кіровоградської міської ради. Координатор обласного штабу допомоги переселенцям Валентина Кулачко висловила щиру подяку особисто міському голові Андрію Райковичу та всьому депутатському корпусу міської ради за розуміння проблем переселенців і сміливість у взятті на себе відповідальності .
– Цього рішення чекали мої земляки, які через невідповідність законодавчих актів були позбавлені можливості отримувати відмітку реєстрації місця проживання внутрішньо-переміщених осіб, а відтак - і соціальні виплати, – зазначила луганчанка Валентина Кулачко.

– Це була дуже серйозна проблема, тим більше, що більшість переселенців знаходяться у скрутному матеріальному становищі. Тепер же всі бюрократичні перепони ліквідовані, і люди зможуть безперешкодно отримувати належні їм кошти. Дякую владі на те, що пішла на такий крок і фактично взяла на себе функції та відповідальність, що мали б взяти інші, державні органи влади.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool