Комунальні служби Кропивницького продовжують ліквідовувати наслідки негоди

Жовтень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Негода додала клопоту працівникам комунальних служб Кропивницького.

Упродовж 6 жовтня спеціалісти комунальних підприємств міста виконували роботи з розмітання та прибирання дощових наносів на вулицях обласного центру. Комунальна техніка вигрібала цього дня купи сміття по вулиці Кільцевій.

Комунальники очищували зливосточні лотк по вулиці Пушкіна, викошували траву у сквері Молодіжному, вигрібали та вивозили скошені трави з вулиць Кропивницького, Садової, накриття зливосточний лоток на дамбі по вулиці Волкова, прибирали аварійне дерево по вулиці Глінки та вичищали від випадкового сміття територію вулиці Вокзальної, парків Пушкіна, Жовтневого, клінбокси по місту тощо.

Крім того, знайшли час для ремонт фонтанів і змішування суміші відсіву і солі для посипання доріг у зимовий період. За прогнозами синоптиків, її треба мати у достатній кількості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool