Комісія Генштабу ЗСУ перевірить стан військового обліку в Кіровоградській області

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

 

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулась координаційна нарада з представниками комісії Генерального штабу Збройних Сил України, головами РДА, міськими головами, керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних органів міністерств та відомств України в області, підприємств, установ, організацій, військовими комісарами облвійськкомату, районних та міських комісаріатів. Головна тема наради – комісійна перевірка стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних в області.

Сергій Коваленко повідомив, що перевірка проходитиме з 18 по 21 вересня.

Протягом цього періоду буде перевірена та проаналізована робота посадових осіб місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ організацій (незалежно від підпорядкування та форми власності), органів військового управління щодо організації військового обліку призовників та військовозобов’язаних.

Під час перевірок здійснюватиметься методична та практична допомога у вирішенні проблемних питань в організації та веденні військового обліку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool