Команда юних інспекторів руху отримала Подяки від керівництва Нацполіції області

Вересень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Заступник начальника відомства Дмитро Ткачонок вручив заохочення учасникам команди «Фаворит» із Олександрії. Саме цей колектив, як переможець обласних змагань, представляв Кіровоградщину на Всеукраїнському злеті ЮІР, що проходив у вересні в місті Одеса.

Нагородження відбулося в Олександрійському колегіумі під час урочистостей із нагоди Дня вчителя.

Звертаючись до присутніх, Дмитро Георгійович, насамперед, привітав педагогів зі святом і висловив вдячність за виховання підростаючого покоління:

«Нехай усі ваші учні радують своїми здобутками та успіхами. А ми сьогодні прибули до вас, аби вже відзначити деяких із них. Команда «Фаворит» із вашого навчального закладу достойно виступила на Всеукраїнських змаганнях юних інспекторів руху. Тому від Нацполіції області дякуємо вчителям та батькам, які виховали працелюбних і талановитих дітей, та вручаємо кожному учаснику команди Подяку», - зазначив Дмитро Ткачонок.

Після урочистої частини заходу гості переглянули святковий концерт.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool