Команда ПАТ «Кіровоградобленерго» стала чемпіонами міста

Вересень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

28 вересня в спорткомплексі «Енерго-Спорт» відбувся відкритий чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд, присвячений 260-й річниці заснування міста Кіровограда.

У змаганнях брали участь 11 команд із Дніпропетровська, Кривого Рогу, Світловодська, Південноукраїнська та Кіровограда. Учасників змагань привітали заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов і Президент федерації волейболу Кіровоградської області Дмитро Янчук.
Чемпіонами міста стала команда ПАТ «Кіровоградобленерго». Срібні нагороди виборола команда «Динамо» з міста Дніпропетровська. На третьому місці фінішувала кіровоградська команда «Медик».
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також кубками від обласної федерації волейболу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool