Коли на Кіровоградщині відновлять водопостачання

Жовтень 07, 2020 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

Завершено роботи на насосних станціях водоводу, насосні станції 1-го, 2-го та 3-х підйомів поступово починають заповнювати систему водою, проводиться відновлення роботи водопровідних очисних споруд, продовжуються роботи на водопровідних мережах міст.

Разом з цим розпочинається промивка та дезінфекція трубопроводів, по місту буде відкрита велика кількість пожежних гідрантів, через які вода буде потрапляти назовні, для більш швидкої промивки та зтравлювання повітря. Дякую нашим мужнім та витривалим співробітникам за швидку та якісну роботу!
Дякую мешканцям за розуміння та підтримку. Про це у фейсбуці написав генеральний директор ОКВП "Дніпро - Кіровоград" Роман Ілик


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool