Кохання з першого погляду у Кіровограді

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Якщо ти молодий, активний, мрієш зустріти своє кохання, то в тебе є можливість знайти свою половинку у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва.

Бери участь у нашому розважальному шоу, яке пройде у форматі старого доброго шоу «Кохання з першого погляду».

11 лютого о 14.00 кіровоградців запрошують стати учасником розважальної програми «Love Story», у рамках якої ви зможете віднайти свою половинку та разом розпочати писати власну романтичну історію.

На учасників чекають цікаві випробування, конкурси та завдання на визначення ідеальної половинки. Єдиною вимогою для участі стане бажання знайти своє кохання. До речі, пара-переможець у подарунок отримає романтичні посиденьки в одному із затишних кафе Кіровограда. Глядачі дізнаються багато цікавих історій про традиції святкування цього дня по всьому світу, зігріються у щирих посмішках та гарному настрої. Приходьте із друзями та групою підтримки. Обіцяємо – буде весело!

Бажаючих взяти участь у нашому шоу просимо телефонувати за номером 22-66-01 або 095 905 0140 (Оленка).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool