Київ: ДАІ столиці розшукує водія, який скоїв наїзд на двох дівчат та з місця пригоди зник

Квітень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

У Деснянському районі столиці невстановлений водій на пішохідному переході скоїв наїзд на двох дівчат та з місця пригоди зник.

Автопригода сталася 25 квітня, о 22 годині 30 хвилин, на перехресті проспектів Маяковського та Генерала Ватутіна. Невстановленим автомобілем, скоєно наїзд на двох пішоходів. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди.

За попередніми даними, двоє дівчат перебігали дорогу по пішохідному переходу на забороняючий сигнал світлофора. Внаслідок наїзду пішоходи отримали тяжкі травми та були госпіталізовані.

До лікарні «Охматдит» доправили 17-річну дівчину, яка отримала забиття тіла, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток носа. У іншої, 21-річній дівчини, - забиття тіла, переломом правої плечової кістки. Її також доставили до медичного закладу.

Державтоінспекція звертається з проханням до учасників дорожнього руху, які володіють будь-якою інформацією про цю автопригоду, зателефонувати на телефон чергової частини: 483-70-64.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool