Кіровоградцю за фіктивні угоди та несправжнє золото доведеться понести реальне покарання

Вересень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області задокументували незаконну діяльність 35-річної жительки обласного центру. Жінка підозрюється у тому, що більше ніж півроку обкрадала свого роботодавця – власника ломбарду.

Влаштовуючись на нову роботу, кіровоградці вдалося справити про себе добрі враження. Жінка здалася власнику закладу відповідальною та чесною. Новій працівниці відразу запропонували посаду касира-експерта в одному із місцевих ломбардів, і вона дала згоду.
А відтак, для місцевої жительки розпочалися трудові будні. Співробітниця ломбарду невтомно надавала позики населенню, та лише на папері…
Як з’ясувалося пізніше, для того, щоб отримати суттєву «надбавку» до заробітної плати, кмітлива молодиця вирішила використати персональні дані людей, які колись зверталися за послугами до ломбарду, пригадала імена сусідів та за їх відсутності й згоди «уклала» угоди фінансового кредиту.
Згідно з документами, громадяни начебто отримували гроші у якості кредиту під заставу золотих виробів. Насправді ж, жінка підробляла їх підписи, забирала собі гроші, залишаючи в якості застави дешеву біжутерію.
Таким чином жадібній працівниці протягом кількох місяців вдалося привласнити грошові кошти у сумі близько 50 тисяч гривень.
Стосовно підозрюваної порушено кримінальну за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення грошових коштів шляхом підробки документів).
За словами заступника відділу СУ УМВС України в Кіровоградській області підполковника міліції Євгена Шалиги, по справі проведено ряд почеркознавчих експертиз, якими повністю підтверджено факти підробки фінансових документів обвинуваченою. Наразі розслідування кримінальної справи закінчено та направлено з обвинувальним висновком до суду.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool