Кіровоградцям рекомендують економити газ у побуті

Липень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

Беручи до уваги те, що ціна на природний газ постійно зростає економія природного газу є найбільш актуальним питанням для економії сімейного бюджету.

Економія газу досягається: утепленням зовнішніх стін, встановленням: вікон зі склопакетами, відображуючих екранів між зовнішньою стіною та радіатором опаленням, встановлення автоматичних пристроїв для регулювання температури на системах індивідуального опалення приміщень.
Як показує практика, встановлення газового лічильника дозволить суттєво зменшити витрати за спожитий газ, тому, що сплата по показникам лічильника завжди менше ніж сума нарахована по середнім показникам, так як оплата здійснюється тільки за спожитий газ.
Наводимо лише декілька прикладів економії природного газу.
Готуйте їжу на такій потужності пальника газової плити, яка потрібна для вибраної Вами страви, після закипання страви зменшуйте вогонь у два рази.
Враховуйте, що найбільша температура-на кінчиках полум’я, тому розташовуйте посуд по центру газового пальника і не давайте полум’ю виходити за межі посуду в якому здійснюється приготування їжі.
Намагайтесь рідше готувати малооб’ємні страви в газовій духовці.
Для економії газу при нагріванні води для купання використовуйте економні розсіювачі води і намагайтеся приймати душ, а не повну ванну. Це економить і газ і воду.
Не використовуйте газові пальники плити та духовку для опалення квартири в холоду пору року.
При опаленні приміщень зменшення температури в приміщенні на 2-2,5 градуси не дуже помітно для людини, але значно позначиться при розрахунку за спожиту послугу.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool