Кіровоградцям пропонують скористатися послугою безкоштовного інтернету

Серпень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Тепер жителі Кіровоградщини можуть скористатися мережею WiFi для проведення банківських операцій прямо у відділеннях.

Таку можливість Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку надає більш, ніж у 40 відділеннях і не тільки обласного центру. Безкоштовний інтернет доступний тепер жителям Олександрії, Долинської, Олександрівки, Малої Виски, Новгородки, Новоархангельська, Новомиргорода, Світловодська, Знам”янки, Ульяновки, Смоліно та Власівки. До кінця року жителі всіх районів області зможуть користуватись безкоштовною мережею. Клієнт, зайшовши до відділення банку, може підключитися до інтернету, використовуючи свій смартфон або планшет через вільну мережу WiFi.

“Інноваційна політика банку передбачає стовідсотковий перехід всіх відділень на планшетне обслуговування та самообслуговування клієнтів. Вільний доступ до інтернету співробітники використовують для навчання клієнтів користуватися такими популярними банківськими інтернет-додатками як “Приват24”, “Скарбничка”, “СМС-банкінг” та іншими на смартфонах або планшетах клієнтів, - каже керівник Департаменту інформаційних технологій Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Володимир Матвєєв. - Враховуючи зручність та простоту застосування інтерфейсу, значно зросла кількість клієнтів, які користуються банківським сервісом вдома або приходять до нас у відділення, щоб підключиться до інтернету і провести банківську операцію самостійно”.

Сучасне обладнання і доступ в інтернет дозволяють максимально спростити банківські операції, уникнути стомлюючих черг і зайвих витрат особистого часу клієнта.

До того ж інтернет-технології дозволяють клієнтам ПриватБанку отримувати банківські послуги в будь-який час доби і в будь-якому місці.

У Кіровограді і області функціонують 74 відділення, разміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами відділень можна на сторінці сайту www.privatbank.ua або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 0 800 500 003.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool