Кіровоградцям пропонують енергозберігаючі технології

Липень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Шановні споживачі ДП «Кіровоградтпло» ТОВ «ЦНТІ УНГА»!

Встановлення енергозберігаючих технологій та обладнання – шлях до зменшення витрат на оплату комунальних послуг!

Використовуючи сучасні технології, можна зберегти від 40 до 60 відсотків теплової енергії в уже існуючих будівлях і від 70 до 90 відсотків у тих, що іще проектуються.

У разі встановлення метало- та склопластикових вікон теплові втрати приміщень зменшуються на 25-35%. Вони мають такий опір теплопередачі як цегляна стіна завтовшки 50см.

Третину тепла (близько 33%) будинок втрачає через неправильно теплоізольовані стіни. Утеплення фасадів будинків, швів і щілин у стінах дозволяє економити 7-10% тепла. Пінопласт, мінеральна вата та інші матеріали допоможуть краще ізолювати від холоду зовні частину квартири.

Ефективною є система опалення "тепла підлога", адже вона допомагає зберегти тепло навіть при наявності килима.

 

Слідкуйте за витратами енергоносіїв! Встановлюйте на житлові будинки лічильники теплової енергії!

За даними аналізу реалізації теплової енергії в житлових будинках, у яких встановлено прилади обліку і регулювання теплової енергії за 2014 рік, відсоток зменшення споживання теплової енергії склав у середньому 15-25 %.

Щоб встановити прилад обліку теплової енергії:

- необхідно звернутися з письмовою заявою та отримати технічні умови на встановлення вузла обліку від теплопостачального підприємства. Термін видачі технічних умов — два тижні;

- згідно з отриманими технічними умовами розробляється проект, який погоджується з теплопостачальною організацією.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool