Кіровоградцям нагадують про систему пропуску на стадіон «Зірка»

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

26 березня «Зірка» проводить перший офіційний домашній матч в цьому році. Нагадуємо, що на стадіоні «Зірка» діє наступна пропускна система.

 

 

 

Глядачі заходять на стадіон «Зірка» під час проведення футбольного матчу по квиткам встановленого зразку, які вони можуть придбати в касах стадіону «Зірка» (каси відкриваються за 2 години до матчу), або по абонементам, які видані футбольним клубом на сезон 2015/16 рр. Вартість квитка залишається незмінною – 15 грн., як і вартість програми до матчу – 10 грн.

Окрім того, право безкоштовного входу на стадіон мають діти до 7 років. Також футбольний клуб, зважаючи на побажання молодих кіровоградців, додатково випустив безкоштовні квитки, по яким на матч можуть потрапити виключно діти до 14 років. Такі квитки роздані по школам міста бажаючим потрапити на цей матч.

За ініціативою президента клубу Максима Станіславовича Березкіна, у весняній частині чемпіонату України за наявності діючого посвідчення право безкоштовного проходу на стадіон мають також учасники АТО.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool