Кіровоградця викрито у скоєнні наркозлочинів

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Злочинну діяльність 44-річного жителя обласного центру припинили працівники 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України.

Правоохоронцями було встановлено, що після повернення з місць позбавлення волі, де чоловік 8 років відбував покарання за збут наркотичних засобів, кіровоградець надавав знайомим своє домоволодіння для вживання наркотиків.

19 грудня у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання громадянина працівники поліції виявили і вилучили особливо небезпечні наркотичні засоби – марихуану та опій ацетильований, а також речовину для його виготовлення.

У даний час проводиться розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», ч. 1 ст. 311 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» та ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Вилучене направлено на дослідження.

Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику, – до п'яти років позбавлення волі.

За матеріалами відділу четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool