Кіровоградця обвинувачують у грабежі та шахрайстві

Січень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

33-річному раніше судимому чоловіку, який обманним шляхом заволодів телефоном місцевого жителя та пограбував школяра, слідчі повідомили про підозру.

За скоєння кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.
Здобиччю шахрая став засіб зв’язку 53-річного кіровоградця. Подія трапилася на залізничному вокзалі. Зловмисник попросив у чоловіка мобільний для здійснення дзвінка. Однак, після того, як телефон опинився у його руках, аферист утік. Як з’ясувалося, у подальшому продав чуже майно за 50 гривень.

Крім того, зловмисник відібрав телефон у 8-річного школяра. Вештаючись біля навчального закладу, чоловік запримітив малолітнього, який тримав мобільний. Грабіжник підійшов ближче й зав’язав з хлопчиком розмову, потім вихопив з його рук телефон та зник у невідомому напрямку. Налякана дитина розповіла про те, що трапилося, батькам і вони відразу ж звернулися за допомогою до правоохоронців.

- Завдяки проведеній оперативній роботі працівники карного розшуку вийшли на слід зловмисника, - розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Як виявилося, чоловік вже потрапляв у поле зору працівників поліції за вчинення майнових злочинів.

Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень на території обласного центру.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool