Кіровоградців вітають з Новим 2016 роком!

Січень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 4063 | Коментарі: 0

Дорогі кіровоградці і жителі області!

Щиро вітаю вас із довгоочікуваними і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 

начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк2015-й рік був насичений подіями, напруженою працею та звершеннями, подарував нам радість нових зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, дорогоцінні миті дружнього спілкування, новий професійний і життєвий досвід.
Для кожного з нас початок Нового року – це нові плани, мрії та сподівання. Тож, хочу побажати, щоб у наступному році доля була щедрою на подарунки й приємні несподіванки. Нехай ці прекрасні зимові свята - вісники оновлення, мрій і сподівань - принесуть вам мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Хай у вашому житті панує добро та супроводжує успіх, здійснюються найзаповітніші мрії, реалізуються найсміливіші плани.
Щиро зичу, щоб ваші оселі і родини були осяяні благословенним світлом християнської Віри, Надії та Любові, які додадуть вам нових сил, невичерпної енергії, безмежного оптимізму, впевненості у завтрашньому дні.
З Новим роком!

З повагою,

начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту
Віталій Миронюк


Шановні земляки!
Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Із наближенням свят в душі кожного з нас, як у дитинстві, оживає віра у дива. Ми сповненні рішучості зробити світ навколо добрішим і кращим, подарувати ще більше любові та радості своїм родинам, сприяти розквіту рідного краю та підтримати гідними вчинками нашу державу!
Бажаю, щоб усе задумане втілилося у життя. Нехай турбота та увага рідних і друзів надихає на професійні досягнення та особисті перемоги, а спільна справа здобуття миру для Батьківщини – додає впевненості у власні сили, об’єднує почуттями гордості, взаємодопомоги.
Міцного здоров’я, благополуччя, затишку у домівках, надії на приємні новини і добрі зміни для усіх українців!
Веселих свят!

З повагою

начальник Головного управління
Національної поліції
в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко


Шановні друзі ! Сердечні вітання із Новорічно-Різдвяними святами!

Серед найбільших свят, які щороку приходять на нашу землю незгасною зіркою першої величини, одними із найсвітліших і найчарівніших дійств, що приносять до наших осель радість, світло та приємні несподіванки є зимові свята.
Важливо зберегти усе краще, що стало надбанням минулого року, аби прийдешній став символом успіху та підкорення
нових вершин.
Нехай міцне здоров’я, сила духу, злагода, достаток , Мир та Божа благодать увійшовши до Вашої оселі у новорічні дні, оселяться в ній назавжди та стануть
вірними супутниками.
Нехай здійсняться всі найзаповітніші мрії, а відчуття новорічно-різдвяного дива не залишає Вас упродовж усього 2016 року!
З щирою повагою

від колективу Кіровоградського
обласного художнього музею

Директор музею Тетяна Ткаченко



Щиро вітаю вас із довгоочікуваними і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Кіровоградці з новим 2016 роком

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! З Новим Роком! З Добрим роком! Що ступив широким кроком На поріг у Вашу хату І веселу, і багату. Новорічне Вам вітання І найкращі побажання: Щоб були завжди здорові, Жили в радості й любові, Щоби гарно Вам велося, Все задумане – збулося, Хай Вас Бог благословить, В Новому році – хай щастить!

З Новим 2016 роком

С новым 2016 годом ПриватБанк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool