Кіровоградці зможуть купувати та продавати автівки з мобільного телефону

Вересень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Відтепер кіровоградські автолюбителі можуть вибрати собі доступний за ціною автомобіль, взяти участь в аукціоні конфіскованих авто або подати заявку на авто кредит з мобільного телефону.

ПриватБанк адаптував версію популярного онлайн-автосалону planetavto.com.ua для мобільних телефонів. Про це повідомив у корпоративному блозі банку в Facebook керівник Бізнесу Споживче кредитування ПриватБанку Андрій Ковтун.

"Ми звернули увагу, що на наш сайт з продажу автомобілів 12 % користувачів заходять з мобільних телефонів, - зазначає Андрій Ковтун. - Заходити на стандартний веб - сайт з телефону не дуже зручно , тому ми вирішили адаптувати його під мобільники".

У мобільній версії автопорталу доступні всі сервіси десктопной версії сайту. Тут можна вибрати доступне за ціною авто практично в будь-якому місті України як серед нових авто, так і конфіскованих автомобілів і виставлених на продаж банком та його клієнтами. Для участі в аукціоні на старі авто достатньо вказати своє ім'я та контактний телефон, за яким співробітники банку зв'яжуться з покупцем для реєстрації у відкритих торгах.

Подати заявку на оформлення кредиту при купівлі автомобіля на сайті також можна всього за два кліка, крім того, оформити розстрочку на суму до 20 тисяч гривень можна за 5 хвилин прямо на авто-майданчиках банку за допомогою сервісу "Оплата частинами", сплативши перший платіж пластиковою карткою банку.

Також за допомогою онлайн-автосалону можна виставити на продаж своє авто, скориставшись простою формою заявки на продаж автомобіля. Сьогодні на сайті доступно більше 1 700 автомобілів найпопулярніших марок легкових автомобілів і комерційної автотехніки. Щодня сайтом користуються більше 2 тисяч відвідувачів, а щомісяця через автосалон продається більше 300 автомобілів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool