Кіровоградці все частіше користується послугами QR-банкінгу

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Кожен третій кіровоградець - клієнт ПриватБанку користується послугами QR-банкінгу через Інтернет та мобільні додатки.

ПриватБанк презентував систему QR-банкінгу - безконтактних платежів, яка дозволяє оплачувати покупки та отримувати доступ до банківських послуг, просто зчитуючи QR-код камерою смартфона. Як повідомив в ході презентації QR-банкінгу керівник напрямку "Платежі та перекази" Михайло Рогальський, ПриватБанк став одним з перших у світі банків, який впровадив технологію використання QR-кодів для проведення платежів. QR-код - це тип штрих-коду, який може бути розпізнаний камерою смартфону.

"Сьогодні QR-коди для нас одна з ключових технологій у світі мобільного банкінгу, адже здійснювати безконтактні банківські операції можливо будь-якою, навіть найпростішою моделлю смартфона з камерою, - зазначив Михайло Рогальський. - На відміну від інших безконтактних технологій, платежі по QR-коду не вимагають спеціального обладнання та придбання додаткових карт або наліпок".

Для того, щоб користуватися новою системою платежів, досить завантажити мобільний додаток Приват24. Щоб отримати готівку або оплатити покупки в Інтернеті по QR-коду, досить запустити додаток і сканувати телефоном QR-код на банкоматі або код оплати товару. Клієнти ПриватБанку мають можливість оплачувати покупки скануванням QR-коду в більш ніж 1000 українських Інтернет-магазинів. Також ПриватБанк одним з перших банків у світі анонсував випуск цілої серії фінансових додатків для Google Glass. Зокрема, за допомогою Окулярів можна буде здійснювати операції в Приват24 або знімати готівку в банкоматі, просто скануючи QR-код, здійснювати фінансові операції за допомогою голосового управління і багато іншого. Відео того, як можна користуватися банком за допомогою Google Glass, викладено тут.

ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. У числі технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше на світовому ринку - SMS-банкінг (1999 рік), ОТР-паролі через SMS (2000), Р2Р-перекази між картками (2003), "Електронна здача" (2009), Онлайн-інкасація (2010 ) та інші. ПриватБанк став одним з перших банків, що запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів.

За допомогою QR клієнти ПриватБанку можуть увійти в свій аккаунт Інтернет-банку, зняти готівку в банкоматах, заправити автомобіль на АЗС, зробити і оплатити замовлення в мобільному меню ресторанів. Кожен третій клієнт банку вже користується його послугами через Інтернет і мобільні додатки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool