Кіровоградці, використання альтерналивного палива потребує оформлення дозволу на викиди в атмосферу

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

У зв'язку з цим управління економіки Кіровоградської міської ради звертає увагу, що згідно з вимогами статті 11 Закону України “Про охорону атмосферного повітря” викиди забруднюючих речовин у повітря можуть здійснюватися суб'єктами господарювання після отримання відповідного дозволу, виданого в установленому законодавством порядку.

Отже, перехід суб'єкта господарювання з одного виду палива на інший потребує обов'язкового відображення у дозволі на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, які видаються Мінприроди України (щодо об'єктів, які за ступенем впливу на забруднення атмосферного повітря відносяться до першої групи) та обласними державними адміністраціями (щодо об'єктів, які за ступенем впливу на забруднення атмосферного повітря відносяться до другої та третьої груп).

Відповідне оголошення з поміткою “До відома суб'єктів господарювання області” розміщено на офіційному веб-сайті департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської обласної державної адміністрації.

У межах реалізації проголошеного Президентом України та урядом України курсу щодо забезпечення енергетичної незалежності України, значна кількість суб'єктів господарювання вживає заходи стосовно зменшення обсягів споживання природного газу, зокрема шляхом переходу на альтернативні види палива (мазут, вугілля, пелети, інші види твердого палива тощо).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool