Кіровоградці та жителі області не залишаться на зелені свята та День Конституції без послуг ПриватБанку

Червень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

У період цих свят ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних та перерв. Як повідомили в банку, платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку і платежі приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом всіх свят. Крім того, без вихідних будуть працювати термінали самообслуговування, банкомати і чергові відділення банку.

“Ми не маємо права залишити наших клієнтів без обслуговування та фінансової підтримки ні на день, тому працюємо в режимі 24х7х365, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Під час травневих свят наші клієнти можуть не турбуватися про своєчасне погашення кредиту, зарахування коштів для видачі заробітної плати, перерахування платежів партнерам - наш банк дійсно працює цілодобово. А обслуговування через Інтернет і мережа самообслуговування дозволяє здійснювати платежі в зручний для кожного час".

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок та вчинити інші послуги. Скористатися найпопулярнішими послугами та сервісами (перекази, платежі, погашення кредитів та інше) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті. А ще, цілодобово працює зручний додаток “Фотокаса”, який дозволяє сплатити будь-який рахунок за 15 хвилин, лише сфотографувавши його через додаток.

Також в ПриватБанку повідомили, що в святкові дні банк переходить на спеціальний графік інкасації банкоматів та терміналів самообслуговування, щоб забезпечити безперебійний доступ до готівки для клієнтів усіх українських банків.

В період зелених свят клієнти ПриватБанку зможуть отримати банківські послуги в зонах самообслуговування клієнтів як в Кіровограді так і в містах області:

м. Кіровоград: вул.Преображенська,2 та вул.Преображенська,26/70, вул.В.Перспективна,8, вул.В.Перспективна, 40, вул.Слави,20, вул. Вокзальна (біля ст.автовокзалу), вул.Вокзальна (біля магазину “Візит”) та у м.Олександрія: просп.Леніна,77 та просп. Леніна,122

Крім того, в Кіровоградській області працює 183 банкомати і 335 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,7 млн. індивідуальних клієнтів, 619 тис. корпоративних клієнтів, 610 тис. приватних підприємців. У регіональній мережі банку працює 2351 відділення, 19901 банкоматів та терміналів самообслуговування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool