Кіровоградці, подолаймо корупцію разом!

Липень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Протидія корупції, яка становить загрозу національній безпеці держави, становленню громадянського суспільства, є одним з пріоритетних напрямків роботи Управління Служби безпеки України у Кіровоградській області.

З початку року за фактами корупції і хабарництва посадовців державних органів, правоохоронців відкрито 27 кримінальних проваджень. Так при одержанні більше 32 тисяч гривень неправомірної вигоди затримано «на гарячому» секретаря тендерного комітету Знам’янської райдержадміністрації. 15 тисяч гривень хабара вимагав і отримав начальник відділу державної виконавчої служби. Затримано трьох співробітників міліції, двох податківців, які систематично брали хабарі.
За перше півріччя 2015 року складено 14 протоколів про корупційні діяння, зокрема до відповідальності притягнуто трьох посадовців керівної ланки органів МВС, державної виконавчої служби, Кіровоградської митниці, співробітника пенітенціарної служби.
В УСБУ в Кіровоградській області для повідомлень про факти корупції з боку посадовців цілодобово працює «телефон довіри» (0522) 36 13 06. Кожне повідомлення від небайдужих громадян оперативно й ретельно перевіряється, вживаються передбачені законом заходи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool