Кіровоградці, пенсії понад 3654 грн. оподатковуються ПДФО

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ інформує, що згідно змін, внесених до пп. 164.2.19 Податкового кодексу, з 1 січня 2015 року суми пенсій (включаючи суму їх індексації, нараховану відповідно до закону) або щомісячного довічного грошового утримання, отримуваних платником податку з Пенсійного фонду України чи бюджету згідно із законом, розмір яких перевищує 3 розміри мінімальної заробітної плати (у 2015 році — 3654 грн.) у частині такого перевищення підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб за ставкою 15% .

Якщо розмір пенсії не перевищує 3654 грн., її не включають до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку та відповідно не оподатковують ПДФО.

Кіровоградці, збільшено ставку податку на депозити

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool