Кіровоградці отримають від міської влади матеріальну допомогу

Лютий 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1444 | Коментарі: 0

 

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив надати грошову допомогу 6 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан по 1 000 гривень кожній та 75 учасникам бойових дій на території інших держав по 500 гривень кожному.

Як повідомила начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк, таке рішення виконком прийняв у зв’язку з відзначенням 15 лютого 2016 року Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та враховуючи подання Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, Кіровоградської міської організації ветеранів України, Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби м. Кіровограда, Товариства інвалідів Великої Вітчизняної та інших війн м. Кіровограда.

Виконком доручив відділу бухгалтерського обліку виплатити грошову допомогу на загальну суму 43 500 гривень за рахунок коштів, передбачених для допомоги до свят ветеранам війни та праці а відділу соціальної підтримки населення - забезпечити вручення грошової допомоги.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool