Кіровоградці отримали відзнаку «Сяйво добра»

Червень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний художній музей на VІІ Всеукраїнській акції «Музейна подія року» отримав спеціальну відзнаку Асоціації благодійників України «Сяйво добра»

29 травня 2012 року в місті Києві в Музеї книги та друкарства України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців VІІ Всеукраїнської акції «Музейна подія року» та учасників Програми підтримки музейних працівників на 2012-2013 роки.
Вже вдруге Асоціація благодійників України долучається до організації акції «Музейна подія року» та вручає в її рамках свою спеціальну відзнаку – «Сяйво добра».
Цього року Асоціація відзначила благодійну роботу Кіровоградського обласного художнього музею. Починаючи з 2009 року музей разом з співорганізаторами акції - медіа-групою «Весь Кіровоград» та картинною галереєю Андрія Кадигроба, проводять Великодній благодійний аукціон, який передбачає продаж картин, безоплатно наданих художниками, меценатами та колекціонерами з метою збору коштів на допомогу дітям. У 2011 році на Великодньому благодійному аукціоні було зібрано 70 тисяч гривень, на які було придбано обладнання для онкогематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.
Нагороду директору музею Тетяні Ткаченко вручили члени Наглядової ради Асоціації – президент Фонду «Приятелі дітей» Марина Криса і лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко.
Також приємною новиною для Кіровоградського обласного художнього музею стало визнання діяльності завідуючої відділом науково-просвітницької роботи Олени Степанок в числі 10 музейних працівників України, які через свою активну музейну роботу були відзначені Експертною радою Програми підтримки музейних працівників та отримали право на отримання разової заохочувальної матеріальної допомоги.

Ганна Осіпова – заступник директора з наукової роботи Кіровоградського обласного художнього музею

Кіровоградці отримали відзнаку «Сяйво добра»

Кіровоградці отримали відзнаку «Сяйво добра»

Кіровоградці отримали відзнаку «Сяйво добра»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool