Кіровоградці отримали можливість оплачувати рахунки за воду в режимі "он-лайн"

Червень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Відтепер кіровоградці мають змогу оплатити рахунки за споживання води безпосередньо на сайті обласного комунально-виробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград”.

“Довготривала співпраця нашого комунального підприємства з ПриватБанком дає надзвичайно позитивні результати, - розповідає Роман Ілик, генеральний директор обласного комунально-воробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград”. - Ми вже значно скоротили витрати на папір, а це повірте значні суми, перейшовши на електроннний документообіг. Дякуючи сервісам ПриватБанку наші клієнти мають широкий спектр можливостей оплати за споживання води - це і у відділеннях, і у терміналах самообслуговування, і в Приват24. А нещодавно ПриватБанк запропонував нам запровадити сервіс електронних платежів безпосередньо на нашому сайті, що дасть змогу усім нашим клієнтам оплачувати послуги швидко, зручно та легко”.

ПриватБанк надав можливість усім жителям області, незалежно від того, клієнтом якого банку вони є, оплачувати платежі за воду та водовідведення в режимі “он-лайн”. Для цього досить зайти на сайт ОКВП “Дніпро-Кіровоград” та клікнути на ярлик “Оплата платіжною карткою”.

“Ми надали можливість користуватись зручним сервісом не лише власникам карток ПриватБанку, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Утримувачі карток будь-яких українських банків, які користуються інтернетом, цінують свій час та мають бажання вчасно оплачувати комунальні послуги, можуть впевнитись у зручності та простоті сервісу”.

3 Входящие kirovograd 20 serv2000 Вся почта Отправленные Удаленные Спам Черновики Важные Непрочитанные НаписатьПроверитьОтветитьПереслать 	 Кіровоградці отримали можливість оплачувати рахунки за воду в режимі “он-лайн” та будь-якою банківською карткою Когда: 10 июн. в 09:38 Кому: press ГО pressgo@privatbank.ua От кого: ПриватБанк Кировоград presski@privatbank.ua Дніпро-Кіровоград 1.png СкачатьПросмотреть Відтепер кіровоградці мають змогу оплатити рахунки за споживання води безпосередньо на сайті обласного комунально-виробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград”. “Довготривала співпраця нашого комунального підприємства з ПриватБанком дає надзвичайно позитивні результати, - розповідає Роман Ілик, генеральний директор обласного комунально-воробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград”. - Ми вже значно скоротили витрати на папір, а це повірте значні суми, перейшовши на електроннний документообіг. Дякуючи сервісам ПриватБанку наші клієнти мають широкий спектр можливостей оплати за споживання води - це і у відділеннях, і у терміналах самообслуговування, і в Приват24. А нещодавно ПриватБанк запропонував нам запровадити сервіс електронних платежів безпосередньо на нашому сайті, що дасть змогу усім нашим клієнтам оплачувати послуги швидко, зручно та легко”. Дніпро-Кіровоград 1.png ПриватБанк надав можливість усім жителям області, незалежно від того, клієнтом якого банку вони є, оплачувати платежі за воду та водовідведення в режимі “он-лайн”. Для цього досить зайти на сайт ОКВП “Дніпро-Кіровоград” та клікнути на ярлик “Оплата платіжною карткою”. “Ми надали можливість користуватись зручним сервісом не лише власникам карток ПриватБанку, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Утримувачі карток будь-яких українських банків, які користуються інтернетом, цінують свій час та мають бажання вчасно оплачувати комунальні послуги, можуть впевнитись у зручності та простоті сервісу”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool