Кіровоградці, надійний спосіб збереження майна під час літнього відпочинку

Травень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Травневі свята у розпалі, а незабаром і сезон відпусток. Користуючись можливістю тривалих вихідних, громадяни їдуть відпочивати, а, значить, на довше, ніж зазвичай, залишають свої оселі без нагляду.

Працівники міліції закликають жителів області заздалегідь потурбуватися про збереження власного майна, аби не стати жертвою «домушника».
Насамперед, домовтеся з вашими родичами чи сусідами, яким довіряєте, щоб вони взяли на себе виконання маскувальних функцій у період вашої відсутності. Від'їжджаючи, про всяк випадок потурбуйтеся про схоронність грошей ТА цінних речей у надійному місці. Перед цим зробіть їх опис, з помітками індивідуальних ознак, номерів, якщо можливо, з фотографіями. Там же залишіть паспорти та чеки на цінні речі, техпаспорт на машину, важливі сімейні документи (документи про приватизацію, заповіти, доручення, дозвіл на зброю і т.п.), запасні ключі. Згодом, у випадку крадіжки, це значно полегшить пошуки ваших речей.
Перед тим, як вийти з помешкання, чи залишаючи його на тривалий час, завжди надійно зачиняйте усі вікна, балконні двері, кватирки, особливо якщо квартира на першому, другому чи останньому поверсі, або якщо поряд з вікнами пожежна драбина, товсті гілки дерев тощо.
Зі свого боку відділ Державної служби охорони при УМВС в області пропонує надійний спосіб збереження майна під час літнього відпочинку – встановлення сигналізації. У період з 15 травня до 15 червня у рамках проведення всеукраїнської соціальної акції «Квартира під охорону 2013» підрозділи ДСО зможуть взяти житло громадян під охорону за половину вартості монтажних послуг.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони Ви зможете, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО: (0522) 33-15-08, 33-25-09, або зателефонувавши за номерами: 0 800 502 220 0 800 211 000.
Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool