Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 22-28 жовтня

Жовтень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 733 | Коментарі: 0

22 жовтня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з фетру «Кошик з квітами».

(Необхідні матеріали: фетр, ножиці, клей). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

23 жовтня 2018 року об 11.00 відбудеться відкриття Всеукраїнського культурно-мистецького проекту Військово-польовий АРТ». Мета проекту - перетворити військові предмети із зони АТО на арт -обєкти із національною символікою.
Ініциатор проекту, куратор виставки, віце президент Асоціації «Україна - Франція», капрал поліції полку «Київ» ГУНП в Києві Павло Ротар.
Вхід на відкриття виставки вільний

24 жовтня 2018 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації «Гарбуз».
(Необхідні матеріали: картон кольоровий, ножиці, клей).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

25 жовтня 2018 року відбудеться конференція «Роль сучасного музею, як важливого туристичного об’єкту». Захід зацікавить представників музейних закладів, туристичних організацій та краєзнавців

26 жовтня 2018 року об 11.00 відбудеться презентація творчого виїзду колективу Кіровоградського обласного художнього музею до м. Одеси

26 жовтня 2018 року о 15.00 відбудеться благодійний майстер-клас з монотипії у підтримку 11-річного Кості Малухіна.
(захід організовано з ініціативи директора МБФ «Дивожиття» Вікторії Семененко).
Матеріали для майстер-класу надаються.
Проводить майстер-клас: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool