Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 2-5 травня

Травень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

2 травня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення прикрас з солоного тіста «Браслет».

(Необхідні матеріали: картон, солоне тісто, гуаш, пензлик). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення. Вартість участі у майстер-класі – 27 грн. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

3 травня 2018 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас із створення квітів з гофропаперу «Маки».
(Необхідні матеріали: гофропапір, клей, ножиці, олівець, гумка).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

3 травня 2018 року о 15.00 відбудеться відкриття фотовиставки Давида Ямпольського «Мій Майнц» (м. Майнц. Німеччина)
Вхід на відкриття виставки вільний

3 травня 2018 року буде проведено пересувну виставку «Весняний настрій» у Кіровоградському обласному госпіталі ветеранів війни

4 травня 2018 року з 10.00 біля обласного художнього музею відбудеться благодійна виставка-ярмарок «Hand-made Дива 2018» за участі майстрів творчого об’єднання «Креативна молодь» та за підтримки магазину «Світ креативу»

4 травня 2018 року о 12.00 (за ініциативи та підтримки Державного архіву Кіровоградської області) відбудеться презентація книги Івана Петренка «Обком утік …» з історії організації всенародної боротьби проти нацистів на Кіровоградщині в 1941-1943 рр.
Вхід вільний. Запрошуємо всіх, хто цікавиться історією рідного краю.

4 травня 2018 року буде розгорнута експозиція «Фронт у тилу ворога» до Дня пам’яті та примирення в Україні

5 травня 2018 року з 11.00 музей доєднається до участі у VI Центрально - Українському музейно-туристичному фестивалі (у програмі Фестивалю передбачено роботу щорічної міжрегіональної туристичної виставки «Кіровоградщина запрошує - 2018», проведення презентацій туристичних маршрутів, заходів подієвого туризму від районів та міст області, роботи сільських «зелених» садиб Кіровоградщини, ярмарку робіт, майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва). 

Фестиваль відбудеться у Дендропарку


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool