Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 17-22 вересня

Вересень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

17 вересня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з фетру.

(Необхідні матеріали: фетр, клей, ножиці, голка, нитки). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

18 вересня 2018 року об 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення прикрас з стрічок «Метелики».
(Необхідні матеріали: стрічки, нитки, голка, клей, намистини, ножиці).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

19 вересня 2018 року о 16.00 біля будівлі Кіровоградського академічного обласного театру ляльок відбудеться урочисте відкриття меморіальної дошки заслуженому працівнику культури України, члену Національної спілки художників України, члену Національної спілки театральних діячів України та члену Міжнародної асоціації діячів театрів ляльок УНІМА - Василю Макаровичу Остапенку (1937-2012).
Ініціаторами встановлення меморіальної дошки для вшанування пам’яті нашого славетного художника-земляка виступають Кіровоградський обласний художній музей та Кіровоградський академічний обласний театр ляльок. Запрошуємо всіх шанувальників творчості майстра взяти участь у заході

20 вересня 2018 року о 16.00 відбудеться відкриття виставки творів «Совушкін вернісаж» вихованців арт-студії «Совушка».
(Керівник Тетяна Стороженко)
Запрошуємо до музею всіх шанувальників дитячої творчості. Вхід вільний

22 вересня 2018 року буде розгорнуто виставку декоративно-ужиткового мистецтва в рамках Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», яке відбудеться на території заповідника-музею І.К.Тобілевича (Карпенка-Карого) «Хутір Надія» (с. Миколаївка, Кіровоградський район)

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool