Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 16-21 квітня

Квітень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 741 | Коментарі: 0

16 квітня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Тваринний світ».

(Необхідні матеріали: кольоровий картон, солоне тісто, стеки). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення. Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.  Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

16 квітня 2018 року в Малій Галереї Кіровоградського обласного художнього музею БК «Авіатор» Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету буде розгорнуто виставку творів «Фентезі портрет» студентів Кропивницького інституту ПВНЗ «Університет сучасних знань»

17 квітня 2018 року о 15.00 буде відкрито виставку сучасної вишивки «Ніка», авторські роботи Я.О. Кулішової, М.В. Грицули та Л.В. Марамзіної

18 квітня 2018 року буде розгорнуто експозицію художніх творів «Сакральний код художньої архітектури» до Міжнародного дня пам’яток та історичних місць

19 квітня 2018 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації у техніці квілінг «Весняна композиція».
(Необхідні матеріали: папір для квілінгу, клей, ножиці, кольоровий картон).
Запрошуємо усіх шанувальників українських традицій долучитись до створення справжніх писанок.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool