Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 13-17 лютого

Лютий 13, 2018 | Новини | Переглядів: 653 | Коментарі: 0

13 лютого 2018 року о 16.00 буде проведено кастинг модельної агенції «Стиль Моделс»

14 лютого 2018 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться лекція з історії образотворчого мистецтва для вихованців альтернативної школи «Крок».

Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

14 лютого 2018 року о 9.30 буде проведено лекцію «Покровителі кохання: традиції та звичаї українців».
Проводить: Олена Степанок – завідуюча відділом науково-просвітницької роботи обласного художнього музею

15 лютого 2018 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення вітальної листівки з паперу «Зі святом».
(необхідні матеріали: кольоровий картон та папір, ножиці, лінійка, олівець, клей). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

15 лютого 2018 року о 15.00 буде відкрито фотовиставку «Світлини за життя» з подальшим продажем робіт на благодійному аукціоні, кошти з якого будуть спрямовані на променеву терапію для онкохворого Святослава Мордюха. Організатори – фотограф Леся Присяжна та МБФ «Янгол життя».
На фотовиставці буде представлено роботи близько двадцяти фотохудожників з Кропивницького та інших міст України. Роботи виконані у різних техніках та різних стилях.
Вхід вільний. Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до благодійності

16 лютого 2018 року о 17.30 відбудеться презентація книги доцента кафедри української мови Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Ольги Кирилюк «Іду на мир». Запрошуємо письменників, літераторів, краєзнавців, студентську молодь та представників громадськості.

Вхід вільний

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool