Кіровоградський колектив визнали кращими на всеукраїнському фестивалі

Січень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

Зразковий художній колектив студію сучасної естрадної дитячої пісні “Вікторія” (керівник В. Гаваза) Кіровоградського обласного ЦДЮТ визнали найкращою серед конкурсантів Всеукраїнського фестивалю.

Вихованці “Вікторії” взяли участь у Всеукраїнському учнівському форумі “Партнерів єднає мелодія пісні” у м. Комсомольську Полтавської області.

Протягом трьох днів всі учасники переглянули шоу-програми відкриття і закриття форуму та навчились новому на профільних майстер-класах.

Та головним заходом був благодійний фестиваль “Діти-дітям” в рамках діючого форуму. Таланти Кіровоградщини представляли вихованки студії “Вікторія” – Полудень Ольга та Давид Катерина. За незрівняний талант, артистизм, легкість поводження на сцені та вокальні вміння дівчата були нагородженні найвищою відзнакою фестивалю – дипломом Гран-прі. А на пам'ять про зимову подорож залишились ляльки мотанки, зроблені власноруч на майстер-класах, яскраві колективні фотографії, а головне кубок і диплом за перемогу.

Ликова Я.В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool