Кіровоградським школярам показали як шукають контрабанду

Жовтень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

На митний пост «Кіровоград-Центральний» нещодавно з екскурсією завітали учні кіровоградської загальноосвітньої школи №29.

У зоні митного контролю школярів зустрів головний інспектор-кінолог управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Андрій Сидоренко. Він розповів дітям, які методики використовуються при навчанні собак з пошуку різних небезпечних вантажів, а наймолодший працівник Кіровоградської митниці, дворічний службовий пес Сармат, продемонстрував свої здібності: у інсценованих пасажирських валізах та транспортних засобах шукав наркотичні речовини.

Наприкінці екскурсії начальник митного поста Олександр Любченко ознайомив гостей з роботою митного поста, а також розказав про завдання та обов’язки інспекторів.

Захід було проведено з метою сприяння розвитку співпраці митниці з навчальними закладами Кіровоградської області та посиленням профорієнтаційної роботи серед молоді.

 

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool