Кіровоградським пенсіонерам нагадали про правила безпеки

Листопад 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині триває роз’яснювальна робота з мешканцями області щодо правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період.

Проводячи її, рятувальники долучають до співпраці і фахівців соціального захисту населення, які опікуються громадянами похилого віку. Здебільшого організатори рейдів відвідують оселі у приватному секторі, які опалюються печами або газом.
6 листопада така рейдова перевірка відбулася у мікрорайонах Велика Балка та Шкільний, що в обласному центрі. Рятувальники повідомили про мету відвідин та нагадали пенсіонерам, що небхідно робити аби не сталося пожежі. Організатори рейду звернули увагу на те, що несправності у печах та димоходах необхідно усунути, або звернути увагу чи справно працює газове обладнання та перевірити тягу. Обігрівачі та тепловентилятори рятувальники порадили використовувати по мінімуму, особливо, якщо це стосується приладів, яким десять і більше років.
Звернули увагу господарів і на питання безпечного прибирання на подвір’ях та присадибних ділянках. Спалювання опалого листя шкодить не лише довкіллю, завдає незручностей оточуючим, а й може призвести до пожежі, якщо вогнище підпалили неподалік від будівель. Особливо це небезпечно у вітряну погоду.
Під час рейду усі, до кого завітали рятувальники та соцпрацівники, отримали застережні листівки та пам’ятки, у яких наводяться детальні поради щодо безпеки восени та взимку.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool