Кіровоградські учні у літніх таборах поглиблено вивчатимуть іноземну філологію

Травень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Під час літніх канікул у Кіровограді на пришкільних майданчиках профільних загальноосвітніх шкіл функціонуватимуть шість мовних таборів, де відшліфовуватимуть свої знання з іноземних мов 1,5 тисячі школярів.

Про це повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко під час апаратної наради сьогодні, 23 травня.

Така увага мовам у кіровоградських школах не випадкова – вона повністю відповідає задекларованій міським головою Андрієм Райковичем передвиборчій програмі, де поглиблене вичення іноземних мов в закладах освіти обласного центру займає очільне місце.

Найбільша кількість школярів віддає перевагу англійській, тож на першому етапі вони поглиблено вчитимуть мову Шекспіра із залученням її безпосередніх носіїв – волонтерів. Перші кроки у цьому напрямку вже зроблені - з п’ятьма англомовними волонтерами Корпусу миру досягнута домовленість про співпрацю. Долучаються до проекту і спеціалісти приватної школи з вивчення іноземних мов «Мортімер» та вісім студентів КДПУ ім. В.Винниченка. Школи з поглибленим вивченням англійської, у свою чергу, нададуть методичну допомогу с воїм колегам – їх вчителі візьмуть участь у роботі мовних загонів в закладах освіти, з іншими профілями навчання. Стартує робота груп вже за тиждень, 30 травня.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool