Кіровоградські УБОЗівці допомогли іноземцю повернутися додому

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області посприяли поверненню паспорта іноземному громадянину, аби він зміг повернутися на батьківщину. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Днями до Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС в області зайшов чоловік. Одразу стало зрозуміло, що він іноземець, адже ні українською, ні російською мовами мету свого візиту незнайомець не міг пояснити. Співробітниці міліції, яка володіє англійською, він розповів історію, у яку потрапив.
Виявилося, що 31-річний громадянин іншої держави вдруге приїхав у Кіровоград до дівчини, з якою познайомився через мережу Інтернет. Винайняв у місцевої жительки на кілька діб квартиру, а у заставу залишив свій паспорт.
Але сталося так, що, посварившись із подругою, іноземець вирішив раніше їхати додому і звернувся до жінки, яка здавала помешкання, з проханням повернути документ. Кіровоградка з невідомих причин відмовилася віддавати паспорт, хоча наперед отримала кошти за проживання у квартирі.
Не знаючи, що робити, чоловік вийшов на вулицю у пошуках допомоги. Пройшовши кількасот метрів, він побачив на будівлі табличку з написом англійською – УБОЗ УМВС в області, і одразу ж звернувся до правоохоронців.
Працівники міліції виїхали на місце події, та, розібравшись у ситуації, оперативно повернули іноземцю його паспорт. З’ясувалося, що кіровоградка здавала не власну квартиру, а була лише посередником. Тому, перестраховуючись, одразу вирішила не віддавати документ чоловіку.
Іноземний громадянин подякував правоохоронцям за допомогу та швидке вирішення проблеми, запевнивши, що ніяких претензій до жінки він не має. Згодом іноземець вирушив до столиці, аби звідти дістатись додому.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool