Кіровоградські школярі готують Кіровограду подарунок

Червень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Учні кіровоградських загальноосвітніх шкіл привітають рідне місто з його 260-річним ювілеєм оригінальним подарунком.

Таким сюрпризом для Кіровограда стане “Подарункова стрічка”, над створенням якої працюватимуть по 10 учнів від кожного закладу освіти, де тривають літні шкільні табори.
Робота над “Подарунковою стрічкою” розпочалася сьогодні, на площі перед міською радою і триватиме до 13 червня. У конкурсі колективного дитячого малюнку, оголошеному управлінням освіти міської ради візьмуть участь діти віком від 6 до 17 років, а головною метою проекту буде виявлення обдарованих школярів, розвиток їх творчих здібностей, залучення уваги дітей та юнацтва до архітектурної спадщини Кіровограда та виховання почуття патріотизму і любові до рідного міста.
- Конкурсні роботи виконуватимуться колективно на довгому папері, - відзначила начальник управління освіти Лариса Костенко, - плануємо, що загальна довжина “Подарункової стрічки” складе саме 260 метрів.. У роботах можуть бути зображені краєвиди, пейзажі міста Кіровограда, реальні або фантастичні події, природні явища, дитячі фантазії на теми «Майбутнє нашого міста», «Найкраще місто на землі», «Я люблю Кіровоград», «З днем народження, рідне місто» тощо.
ІІ етапу конкурсу розпочнеться у вересні під час святкування ювілею Кіровограда, коли всі стрічки будуть розміщенні на виставці для огляду кіровоградцями та оцінки компетентним журі. Журі, до складу якого входять спеціалісти управління освіти Кіровоградської міської ради, представники мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка, художнього музею та художньої школи і визначать переможців конкурсу.

Джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool