Кіровоградські приватні підприємці взяли участь у Всеукраїнському форумі «Послідовні кроки назустріч бізнесу»

Вересень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

31 серпня 2012 року в приміщенні Київського центрального Будинку учителя відбувся Всеукраїнський форум на тему: „Послідовні кроки назустріч бізнесу.

Партнерські відносини між платниками податків та державною податковою службою”, приурочений до Дня підприємця.
У форумі взяли участь Голова ДПС України Олександр Клименко, президент УСПП Анатолій Кінах, представники Уряду, органів державної влади та підприємницьких кіл з усіх регіонів країни. Серед присутніх були також приватні підприємці з Кіровоградщини. Делегацію з нашого регіону очолила голова правління спілки малого та середнього підприємництва Кіровоградської області Олена Надутенко.
Як зазначив Голова ДПС України Олександр Клименко, державна податкова служба була, є і буде прихильником відкритого конструктивного діалогу з бізнесом. Адже для оперативного реагування на запити та потреби підприємців податківці мають про них знати. За його словами, саме завдяки співпраці податкової служби з підприємцями було досягнуто багато компромісів. Так, удосконалено порядок застосування суб’єктами підприємницької діяльності єдиного податку, критерії для отримання права на автоматичне відшкодування ПДВ, скасовано щомісячну декларацію з податку на доходи фізичних осіб.
Податківці та підприємці погодились, що коли йдеться про систему оподаткування, яка торкається інтересів кожної людини, то ці питання мають вирішуватися лише у тісному діалозі влада – бізнес. Це цивілізована практика всіх розвинутих країн світу.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool