Кіровоградські правоохоронці з’ясовують обставини отруєння двох малолітніх дітей

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Про подію правоохоронців повідомили працівники лікувального закладу, куди малят було доправлено каретою швидкої допомоги. Стан здоров’я 3-річного хлопчика медичні працівники в даний час оцінюють як середньої тяжкості, його меншого 2-річного братика - як тяжкий.

З пояснень 24-річної матері дітей, вона в пообідню пору вийшла у справах до місцевої продуктової крамниці. Після того, як придбала все необхідне, вирушила на роботу до свого чоловіка, аби принести йому обід. Загалом жінка була відсутня вдома начебто тільки півтори години.
У цей час двоє її малолітніх синів залишилися вдома під наглядом їх хворого родича. Однак наглядати за маленькими дітьми йому виявилося дуже складно. Поки чоловік дуже повільно переходив з однієї кімнати до іншої, братики відшукали в одній із шаф аптечку та почали пробувати на смак її вміст. Один із медичних препаратів виявився не пристосованим для внутрішнього вживання.
Коли дорослий чоловік врешті увійшов до кімнати, діти кричали і плакали від нестерпного болю. Для них мати, яка була вже по дорозі додому, телефоном викликала швидку, і до порятунку малечі долучилися лікарі.
Незважаючи на усі зусилля, стан здоров’я маленьких пацієнтів залишається досить складним. Під загрозою життя найменшого з них.
За цим фактом в даний час проводиться перевірка. Вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166 Кримінального кодексу України «Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool