Кіровоградські правоохоронці провели зустріч із дітьми

Серпень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

У рамках загальнодержавних оперативно-профілактичних заходів «Літо-2015» міліціонери завітали до літнього дитячого оздоровчого табору «Дружба» в Олександрійському районі.

На приїзд гостей з нетерпінням чекали 175 юних відпочивальників, більшість з яких діти-сироти та діти з родин переселенців із зони проведення АТО.

Працівники роти міліції громадської безпеки особливого призначення при УМВС в області продемонстрували дітлахам прийоми самозахисту та роззброєння зловмисників, які вони застосовують під час несення служби. Також організували імпровізовану виставку зброї та спецзасобів.

Особливе захоплення експонати викликали у хлопчаків – майбутніх захисників Вітчизни.
Співробітники кінологічного центру при УМВС підготували для юних глядачів показові виступи роботи зі службовими собаками. Діти мали можливість побачити, як взаємодіють чотирилапі помічники з правоохоронцями під час пошуку наркотичних засобів, огляду речей та затримання злочинців.

Наприкінці зустрічі працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей, спецпризнаценці та кінологи отримали велику подяку за організацію і проведення такого заходу. Адже завдяки йому підлітки дізналися чимало цікавого про професію правоохоронця, отримали корисні поради і незабутні враження.
На згадку про маленьке свято всі з радістю разом сфотографувалися.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області (за матеріалами ВКМСД УМВС)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool