Кіровоградські поліцейські привітали з Днем матері свою колегу

Травень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

Маргариті Метельській 27 років і вона мама багатодітної родини. Жінка працює слідчим Олександрійського відділу поліції, виховує сімох дітей – одну рідну донечку та шістьох всиновлених малят.

Із нагоди свята від колективу Головного управління Нацполіції Кіровоградщини, профспілки атестованих працівників поліції Маргарита отримала подарунок та квіти з рук заступника начальника ГУНП в Кіровоградській області Дмитра Ткачонка, голови профспілкової організації Валерія Шевчука та начальника Олександрійського відділу поліції Олександра Кодака.

Історія зі щасливим майбутнім розпочалася в сім’ї Метельских ще у 2014 році. Чоловік Маргарити працює рятувальником, вона – слідчий поліції. Постійна зайнятість на роботі не стала на заваді для молодої родини у тому, аби дати прихисток діткам, що залишилися без батьківської опіки та любові.

Найменшому з малят всього 4 рочки, старшому – вже 10 і з огляду на це, жінка зізнається, що роботи вдома завжди вистачає, а тому подарованій мультиварці щиро зраділа. Так готувати обіди буде й справді простіше і швидше, запевняє вона.
«Ми поважаємо Вас за відважний крок, адже сьогодні не кожна родина візьме на себе такий непростий обов’язок. Бажаємо усій вашій сім’ї міцного здоров’я, добробуту та благополуччя. Зі свого боку, обіцяємо нашу допомогу та підтримку», - запевнив заступник начальника ГУНП в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок.

У свою чергу, Валерій Шевчук від профспілкової організації пообіцяв надати путівку до оздоровчого санаторію в місто Рівне. Там зможе відпочити вся багатодітна родина.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool