Кіровоградські поліцейські привітали малечу з підшефного Будинку дитини

Грудень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Передати іграшки та солодкі подарунки для дітей традиційно прийшли добре знайомі їм гості – начальник поліції області Сергій Кондрашенко разом із колегами: керівником Управління захисту економіки в області ДЗЕ НПУ Андрієм Кумейським та очільником поліції охорони в області Володимиром Луньовим. Їх цього дня вихованці чекали з нетерпінням.

Враховуючи те, що святковий концерт, до якого нині закінчують підготовку малята, запланований на понеділок, у старшій групі тривала репетиція. Наймолодші з вихованців просто гралися і відволіклися, лише коли побачили на порозі правоохоронців.

«Про візит гостей дітям сказали зранку, хоча від того не меншим є «сюрприз», – розповідає головний лікар Будинку дитини Петро Пастух. – Це важливо, бо малюки завчасно домовляються, хто розповідатиме вірш, а хто співатиме пісеньку. Для них таке спілкування особливо приємне, а ще вони знають, що поліцейські завжди їм привозять подарунки, а тому і радіють наперед…»

Очікування малечі, як завжди, цілком справдилися. Два новенькі мотоцикли, вісім машинок для хлопчиків і дівчаток, шість плигунців та іграшкові звірята індивідуально для кожного малюка, які поповнили ігрові кімнати, а також пакунки з цукерками, створили ту саму особливу і чарівну атмосферу свята і хороший настрій.

«Ми щиро радіємо, що сьогодні побували тут, привітали діток з Миколаєм, передали від нього подарунки і знову побачили їх веселими та щасливими. Скажу відверто, не випадково прибули сюди раніше на цілий день. Нехай святкують довше і відчувають, що їх люблять і вони потрібні, усі ми про них дбаємо, тому що вони – наші діти» – розповідає шеф поліції області Сергій Кондрашенко.

Подякувавши за теплу зустріч та імпровізований концерт і щирість, поліцейські ненадовго попрощалися з малечею, адже цей день лише розпочинає низку веселих Новорічних та Різдвяних свят, на які вони вже отримали запрошення від дітей.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool