Кіровоградські поліцейські організували літній відпочинок для багатодітної родини

Липень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Сім’я слідчого Маргарити Метельської вирушила до санаторію. Заступник начальника ГУНП в області Дмитро Ткачонок та голова профспілкової організації Валерій Шевчук прибули провести родину у дорогу та подарували дітям необхідні для відпочинку речі.

За клопотанням керівництва ГУНП в Кіровоградській області загалом родина отримала 9 путівок – для 2 батьків та 7 діток на 14 днів до міста Рівного в санаторій «Електронік».
На жаль, мама-слідчий і тато-рятувальник не змогли залишити роботу на такий тривалий час, тому з 6 дітками відправились дідусь та бабуся. Один з малюків зараз відпочиває в іншому місті.
Заступник начальника ГУНП Дмитро Ткачонок та голова профспілкової організації Валерій Шевчук, за дорученням шефа поліції Кіровоградської області Сергія Кондрашенка, проводжаючи родину, подарували діткам м’ячі, ракетки, зонтики від сонця та маски для плавання.
«Наше ставлення до цієї родини справді особливе, адже вони не лише старанні працівники, але й гарні батьки, чуйні та хороші люди, які взяли на себе відповідальність за долю відразу сімох малюків. Будемо і надалі допомагати та підтримувати їх, інакше і не може бути. Упевнені, що у них все буде добре і діти повернуться з оздоровлення додому задоволеними та щасливими», – зазначив очільник відомства.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
(за матеріалами Олександрійського ВП)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool