Кіровоградські податкові міліціонери викрили діяльність «конвертаційного» центру, через рахунки якого було «відмито» близько 40 млн. грн.

Вересень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

До його складу входило 4 підприємства з ознаками фіктивності, підконтрольних організатору. Діяли конвертатори на території трьох областей України.

Протягом 2011-2012 рр. через рахунки підприємств, які входили до складу центру, пройшло близько 40 млн. грн.
Як з’ясувалось під час слідства, організатори «конвертаційного» центру незаконно переводили безготівкові грошові кошти реально діючих суб’єктів господарювання в готівку. Також вони надавали послуги з мінімізації податкових зобов’язань тим же підприємствам шляхом продажу пакету первинних документів на нібито реалізацію товарно-матеріальних цінностей, виконання робіт, послуг, яких насправді не було. Отриманий прибуток організатори використовували на власні потреби.
В результаті проведення санкціонованих судом обшуків було вилучено печатки, штампи, фінансово-бухгалтерські та реєстраційні документи, чекові книжки, системні блоки, ноутбуки, телефони та навіть мисливську рушницю без дозвільних документів. На даний час проводяться відтворення обставин подій з номінальними директорами фіктивних суб’єктів господарської діяльності, вивчення документів та речей, вилучених у ході проведення обшуків та виїмок. Слідство триває.
 

Управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool